Välkomna till oss på
Kylbolaget i Väst!

En leverantör att lita på

Vår målsättning som kyl- och värmeleverantör är att leverera bästa kvalitét och service till konkurrenskraftiga priser. För att kunna upprätthålla detta vill vi växa långsamt och endast anställa de bästa i branschen. Vi är experter på kyl- och värmeinstallationer och erbjuder allt från projektering och konsultation, till installation och heltäckande service – helt efter dina behov och önskemål. Vår kunskap och erfarenhet gör det tryggt och enkelt för dig att anlita oss!

Vi är självklart certifierade också

Vi utgår från Uddevalla och är experter på kyla och värme inom de flesta områden. Vi utför allt från projektering och konsultation till installation och heltäckande service – helt efter dina behov och önskemål.

Vår höga ambition och breda kunskap inom branschen gör att du kan känna dig trygg.

Senaste nytt

Se alla nyheter
Rekordorder för Kylgruppen - ny kyla till AstraZeneca
12 Apr 2024
Nyhet via Nordic Climate Group

Rekordorder för Kylgruppen - ny kyla till AstraZeneca

AstraZenecas produktionsanläggning i Gärtuna, Södertälje, uppgraderas med hjälp av Kylgruppen. Utgångspunkten är naturliga köldmedier, verksamhetskritisk kyla samt energieffektivitet.

Vägledning vid val av köldmedium - version 3.0
10 Apr 2024
Nyhet via Nordic Climate Group

Vägledning vid val av köldmedium - version 3.0

Det finns en ny version av skriften ”Vägledning vid val av köldmedium” som vår branschorganisation, SKVP, har tagit fram. HÄR hittar du den nya versionen.

Kyl-Bergman får ny ledarduo
11 Mar 2024
Nyhet via Nordic Climate Group

Kyl-Bergman får ny ledarduo

Efter 37 år på Kyl-Bergman lämnar VD, Jonas Bergman, över till nästa generation. Ny VD från den 1 mars 2024 är Adam Larsson Lockner som kom till bolaget 2014. I bolagsledningen ingår även Samuel Eggertsson som samtidigt tillträder som vice VD. Jonas Bergman kvarstår fram till sommaren 2024 som rådgivare till den nya ledningen.

Är du intresserad av en offert? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt.

Välj företag eller privatperson

Vi vänder oss mot privatpersoner. Om du är här som representant för ett företag så är du välkommen hos vår partner Dahlmans Kylteknik.