Installation & ServiceInstallation & Service

På Kylbolaget är vi specialister inom både kyla och värme, samt installation och service. Oavsett vad du har för behov så kan vi hjälpa dig att hitta den lösning som passar dig bäst. Och vi vet att behoven kan variera ganska mycket.

Vi jobbar med leverans, installation och service av värme och kyla för en lång rad olika användningsområden, och för både företag och privatpersoner. Man kan säga att alla har behov av kyla och värme i någon mån, eftersom man helst vill vistas i en så behaglig miljö som möjligt. Men det finns exempel på speciella behov. Inom restaurang, industri, livsmedel och forskning kan man exempelvis ha speciella behov av att kyla eller frysa produkter. Vi kan givetvis leverera, installera och erbjuda service till alla dessa, och mer därtill.

Är du osäker på vilken lösning som är bäst för dig, eller bara nyfiken på vad det skulle kunna kosta, så kan vi glädja dig med att det bara är att höra av
sig till oss. Vi har en väldigt kundfokuserad och tillmötesgående policy, och du har möjligheten att boka ett gratis och förutsättningslöst hembesök där vi berättar mer om våra lösningar. Vi undersöker och räknar på vad som passar bäst för just dina behov.

Du behöver inte tveka att höra av dig, och du kan känna dig trygg med att vi hjälper dig.

Vår breda kompetens och långa erfarenhet säkerställer att allt går korrekt till vid installation och service. Välj Kylbolaget för dina kyl- och värmebehov på vägen till en behagligare miljö.

 


Vill du veta mer?

Ring nu