Mitsubishi Electric

Bolaget som specialiserar sig på klimatprodukter som värmepumpar, ventilation, luftkonditionering, med mera, heter Mitsubishi Electric. De har ett väldigt brett sortiment. Enligt de själva, marknadens bredaste. Mitsubishi Electric är ett av de världsledande företagen inom luftkonditionering med en försäljning på över 5 miljoner sålda aggregat per år.

Mitsubishi Electric har varit verksamma på marknaden i över 50 år och på den svenska marknaden i över 30 år. När det gäller värmepumpar och luftkonditionering är de ett av de mest tekniskt ledande företagen i världen. Mitsubishi tillverkar både aggregat samt alla vitala komponenter själva, vilket och gjort att de på ett bra sätt kunnat anpassa sina produkter till respektive marknader.

Styr din värmepump på distans samt andra fördelar

Många av Mitsubishis värmepumpar är utrustade med en funktion som heter “AirPatrol”. Det är en uppskattad teknik som tillåter dig att styra värmepumpen via SMS och/eller WiFi. Vill man höja eller sänka temperaturen i exempelvis sitt fritidshus, kan man alltså enkelt göra det utan att ens vara där.

Några fördelar med Mitsubishis Electric värmepumpar:Kylbolaget arbetar med Mitsubishi

  • Låg ljudnivå
  • Hög effektivitet
  • Väl anpassade till Nordens klimat
  • Snygg och stilren design
  • SMS- och WiFI-styrning

Värmepumpar till den privata bostadsmarknaden finns i alla typer i Mitsubishis sortiment. Vi kan varmt rekommendera deras luftvärmepumpar, som förutom att de är snygga har ett flertal bra funktioner. Och till allergiker och astmatikers glädje har de plasmafilter i sina luftvärmepumpar, vilket effektivt renar luften från både föroreningar och lukt. En hälsosammare inandningsluft helt enkelt.

Med tekniken I-See Sensor känner luftvärmepumpen av värmesituationen i rummet och fördelar värmen dit den bäst behövs. Human Sensor är en annan teknik som läser av vart det finns människor i rummet, varefter temperatur och luftflödesriktning anpassas efter detta.

Vägg- och golvmodeller är de vanligaste privata alternativen. För offentliga platser och stora lokaler kan en modell som fästs i taket vara den mest optimala lösningen.

Vi på Kylbolaget är specialister på både värme och kyla och vi står till din tjänst hela vägen till det behagliga klimat du vill ha.

Mitsubishi produktsortiment


Vill du veta mer?

Ring nu